Baskan Altay Lise Ögrencileriyle Bulustu

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, okul ziyaretleri çerçevede Meram Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi ile Meram Ibrahim Ethem Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesini ziyaret ederek ögrencilerle ve ögretmenlerle bir araya geldi.

Baskan Altay Lise Ögrencileriyle Bulustu
Meram Mehmet Münevver Kurban Anadolu Lisesi ile Meram Ibrahim Ethem Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesini ziyaret eden Baskan Altay, ögrencilerle ve ögretmenlerle bir araya gelerek çalismalarinda basarilar diledi. Baskan Altay, “Bu çerçevede Konya’mizin iki degerli okulunda daha ögrencilerimizle bir araya gelerek sohbet etme imkani bulduk. Gençlerimizin hayalleri bizim için çok degerli. Onlarin yenilikçi fikirleri ve hayalleri yarinlarimizi sekillendirecek insallah. Bizler de her türlü destegi vermek için ögrencilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Atabey Gençligi Ecdadin Izinde projesiyle 11. ve 12. siniflara yönelik Istanbul gezilerinin önümüzdeki günlerde baslayacagini belirten Baskan Altay, egitim hayatlari boyunca ögrencilerin yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA