Bakan Soylu'ya Suruç'ta Sevgi Seli

Sanliurfa’nin Suruç ilçesinde düzenlenen Nar Festivali için ilçeye gelen Içisleri Bakani Süleyman Soylu, kadinlar tarafindan zilgitlarla karsilandi. Alanda sevgi seline ugrayan Bakan Soylu’ya Sanliurfa Valisi Salih Ayhan tarafindan ’Suruç’ adinda yaris ati hediye edildi.

Bakan Soylu'ya Suruç'ta Sevgi Seli


Suruç’ta düzenlenen Nar Festivali (NARFEST) için kentte gelen Bakan Soylu’yu Vali Salih Ayhan, belediye baskanlari ve milletvekillerinin de aralarinda oldugu protokol heyeti karsiladi. Bakan Soylu, katildigi Nar Festivali’nde en iyi yaris ati ile en büyük nar yetistiriciligi yarismasinda jüri oldu. Yarisma sonunda dereceye giren yarismacilara Bakan Soylu, Sanliurfa Valisi Salih Ayhan ve Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül verdi.

Bakan Soylu’ya yaris ati hediye edildi

En iyi atin seçildigi yarisma sonunda, Sanliurfa Valisi Salih Ayhan, Bakan Soylu’ya ‘Suruç’ adinda yaris ati hediye etti. Kendisine hediye edilen atin yanina giden Bakan Soylu, basini oksayarak sevdi. Soylu, atin Valilik himayesine verilmesini istedi. Renkli görüntülerin yasandigi etkinlikte Bakan Soylu, daha sonra ögretmenlerin olusturdugu koro tarafindan seslendirilen türkülere eslik etti. Etkinliklerin ardindan Bakan Soylu, alandan ayrildi.
Kaynak: İHA