Kartal'da Silahli Biçakli Dehset Açiklamasi Silahla Yaralandi, Biçakla Dükkan Basti

Kartal’da eski çalistigi isyerini biçakla basmaya giden sahis, yol üzerinde tartistigi araç sürücüsü tarafindan silahla vuruldu. Yarali halde dükkana giden süpheli, eski patronunun üzerine biçakla yürüdü, darp etti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kartal'da Silahli Biçakli Dehset Açiklamasi Silahla Yaralandi, Biçakla Dükkan Basti
Olay, geçtigimiz Persembe günü gece saat 01.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Kenan A. isimli sahis, evinden otomobiline binerek 3 ay önce çikarildigi isyerini yanina aldigi biçakla basmak için yola çikti. Dükkan önüne geldigi esnada bir baska araç sürücüsüyle yol verme tartismasi yasadi. Araçtan inen sürücü birkaç el havaya ates açtiktan sonra kendisine biçak çikaran Kenan A.’yi bacagindan vurdu. Eli silahli araç sürücüsü olay yerinden hizla uzaklasirken bacagindan vurulan Kenan A. ise elindeki biçakla eski çalistigi isyerini basti.

Eski patronuna biçak çekti

Dükkana giren Kenan A., kendisini isten çikardigi gerekçesiyle husumetli oldugu patronunu önce darp etti ardindan bogazina biçak dayadi. Kenan A.’nin bos anini yakalayan eski patron ise saldirganin elinden kaçmayi basardi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polise ekipleri konuya iliskin çalisma baslatirken yasanan korku dolu dakikalar güvenlik kamerasina yansidi.

“Adam yarali halde dükkana geliyor, ortagima biçak çekiyor”

Yasanan olaya iliskin konusan isletme ortagi Turgay Suekinci, “Eski personelimiz araciyla isletmemizi basmaya gelirken dükkan önüne geldigi sirada ters yönden girdigi için bir sürücüyle tartisiyor ve biçak çekiyor. Karsi tarafta kendini biçaktan korumak için önce havaya ates açiyor ardindan bizim eski personelin ayagina ates ediyor. Silahli kisi olay yerinden kaçiyor. Adam yarali halde dükkana geliyor, ortagimin bogazina biçak dayiyor ve tartakliyor. Ortagim bir sekilde elinden kaçmayi basariyor” diye konustu.

Kaynak: İHA