KEÇMEK'te Egitimler Basladi

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslari (KEÇMEK), yeni dönem egitimlerine basladi.

KEÇMEK'te Egitimler Basladi
Keçiören Belediyesi, 13 kurs merkezinde 60 bransta egitim veren KEÇMEK’e kayitlar devam ediyor. Kurs merkezlerindeki kontenjanlar dolana kadar devam edecek basvurular iki sekilde gerçeklestiriliyor. Dileyen Keçiören Belediyesi internet sitesinde yer alan KEÇMEK seçenegini tiklayarak çevrimiçi ortamda, dileyen ise kurs merkezine giderek yüz yüze kayit islemini yapabiliyor.

“KEÇMEK özellikle kadinlarimizin istihdamina katki sunmak için önemli egitim kurumlarimizdan biridir”

KEÇMEK’te verilen üretim odakli egitimlerle kursiyerlerin ekonomik gelir elde etmelerini amaçladiklarini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “KEÇMEK’te farkli branslarda hem el sanatlarina hem de akademik gelisime yönelik egitimler veriyoruz. Burasi özellikle kadinlarimizin istihdamina katki sunmak için önemli egitim kurumlarimizdan biridir. Kursiyerlerimizin sosyallesmesi ve meslek edinmesi açisindan da önemli olan KEÇMEK, farkli branslarda egitimler vererek herkese ilgi duydugu alanda birçok seçenek sunuyor. Kurslarimizda ögrendiklerini evlerinde uygulayarak el emegi göz nuru ürünler ortaya koyan kursiyerlerimiz, bu ürünlerin satisini yaparak ev ekonomilerine katkida bulunuyorlar” dedi.

Kaynak: İHA