BAÜN'de 31 Bin Ögrenci Egitim Görecek

Balikesir Üniversitesinde 2022-2023 egitim-ögretim yili; 14 Fakülte, 4 Enstitü, 2 Yüksekokul ve 12 Meslek Yüksekokulunda ögrenim gören 8 bin yeni ögrenci de dahil olmak üzere yaklasik 31 bin ögrenci ile 26 Eylül Pazartesi günü baslayacak.

BAÜN'de 31 Bin Ögrenci Egitim Görecek
Faaliyet yürüttügü her alanda nitelikli çalismalariyla gelisimini sürdüren ve Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversiteleri arasinda yer alan Balikesir Üniversitesi, yeni akademik yili ve yeni ögrencilerini karsilamaya hazirlaniyor. Yeni egitim-ögretim yili öncesinde degerlendirmede bulunan Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, akademik takvime göre Tip Fakültesinde baslamis bulunan, diger akademik birimlerde de 26 Eylül Pazartesi günü baslayacak olan yeni egitim-ögretim yilinin; ögrenciler, akademik ve idari personel ile üniversite için hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Egitim-ögretim faaliyetlerinin yani sira beslenme, barinma, ulasim, sosyal ve kültürel imkanlar gibi alanlarda da ögrencilere yönelik çalismalari özenle yürüttüklerini ve ilgili kurumlarla koordineli çalistiklarini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, basta Balikesir Valiligi, Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olmak üzere ilgili tüm kurumlara da destekleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA