Baskanlar Osmaneli Panayirini Gezdi

Geleneksel olarak her yil düzenlenen Tarihi Osmaneli Panayiri, çesitli standlarin açilmasi ve etkinliklerin yapilmasiyla birlikte vatandaslardan büyük ilgi gördü.

Baskanlar Osmaneli Panayirini Gezdi
Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin’in ev sahipliginde, panayira Bilecik Ak Parti Il Baskani Serkan Yildirim, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez, Gölpazari Belediye Baskani Hayri Suer, ilçe baskanlari ve Ak parti Bilecik il yöneticileri ile birlikte katilim sagladilar.

Baskan Sahin, ilçe baskanlari ve il yöneticileri ile beraber Osmaneli panayirini gezerek, sergilenen mamuller hakkinda esnaftan bilgi aldilar. Osmaneli halkina ve esnafina hayirli olsun dileklerinde bulundular.

Panayir alaninda ki standlari tek tek gezen Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, “Ilçe baskanlari ve Bilecik il yöneticilerimiz ile birlikte tarihi Osmaneli panayirini gezerek esnafimiza hayirli olsun dileklerinde bulunduk. Böyle güzel bir organizasyona vesile olan Osmanelili yöneticileri ve Osmaneli halkimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA