Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Sosyal Tesis Atagi

Aydin’in Koçarli ilçesinde Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in sosyal tesis atagi ile Koçarli yeni sosyal tesis ve spor alanlarina kavusuyor.

Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Sosyal Tesis Atagi


3 buçuk yil içerisinde gerçeklestirdigi projeler ile Koçarli’ya önemli yatirimlar kazandiran Belediye Baskani Nedim Kaplan, kisa süre içerisinde ilçeye getirdigi 143 milyonluk yatirima her geçen gün yenilerini ekliyor. Sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmete devam eden Baskan Kaplan, ilçeye 10 bin metrekarelik yeni bir sosyal tesisi kazandirmak için imzalari atti. Baskan Kaplan yeni sosyal proje için, "Adnan Menderes Mahallemizde 10 bin metrekare alan üzerine yapilacak olan 500 kisilik kir dügün salonu, Voleybol Sahasi, Basketbol Sahasi, Fitness Alani, Soyunma Odalari, Kafeterya ve Mescitten olusan Koçarli Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri için imzalar atildi. Kisa sürede tamamlanarak halkimizin hizmetine açilacaktir. Ilçemize hayirli olsun” dedi.



Çalismaya ve üretmeye devam edeceklerinin altini çizen Baskan Kaplan, “Biz çalistikça Koçarlimiz gelisiyor. Verdigimiz sözler noktasinda ne dediysek bir bir hayata geçiriyoruz. Koçarli için ne yapsak azdir. Insallah önümüzdeki yillarda da birçok yatirimi ve projemizi hemserilerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.



Belediye Baskani olarak göreve geldigi günde Koçarli’da sosyal tesis sayisinin neredeyse hiç olmadigini belirten Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Bu durumu degerlendirerek genis bir çalisma yaptik. Ilçemizin genelinde sosyal tesis projesi olusturduk. Suanda geride biraktigimiz 3 buçuk yilda ilçemizin her kösesinde sosyal tesislerimiz aktif olarak hizmet vermektedir. Insallah ilçemizin sosyal tesis bakimindan zenginlesmesi ve gelismesi adina çalismalarimizi sürdürecegiz. Hemserilerimiz her seyin en iyisine layiktir. Onlarin huzuru, mutlulugu ve yasam standartlarinin yükselmesi adina çalismayi sürdürecegiz” diye konustu.



Kaplan ayrica, “Cumhurbaskanimizin liderliginde, partimizin ilkeleri çerçevesinde ilçemizin her noktasina hizmet götürmeye devam ediyoruz. Toplamda 143 Milyon 500 bin TL’lik yatirim gerçeklestirilen ilçemizin yeni yüzü hem esnafi hem de vatandaslari memnun ediyor. Bizlere bu hizmet yolunda destek olan basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Bakanlarimiz, Milletvekillerimiz, Aydin Valimiz Sayin Hüseyin Aksoy, kurumlarimiz ve hemserilerimiz her zaman oldugu gibi önümüzde ki yillarda da destek olacaklari süphesiz. Kendilerine sahsim ve ilçem adina tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA