Titiz Hirsiz Önce Sildi, Sonra Soydu
Denizli’de kuaför dükkanina giren titiz hirsiz, benzerine daha önce rastlanilmayan tavirlariyla hayrete düsürdü. Kazagindan kestigi parçayi maske yapip, eline aldigi bezle dokundugu her yeri en ince ayrintisina kadar silen hirsiz, 2 saat boyunca kaldigi dükkandan 4 poset dolusu makyaj malzemesi çalarak ayrildi.

Olay, Pamukkale ilçesine bagli Topraklik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde bir kuaföre giren hirsiz bu kadarina da pes dedirtti. Yakalanmamak için yüzünü boyayip, kazaginin kol kismindan kestigi parçayi maske yapan hirsiz, açik olan pencereden içeri girdi. Mutfaktan eline aldigi bezle ilk basta dokundugu pencereyi defalarca temizleyen hirsiz, sonrasinda içeri girerek makyaj malzemelerine odaklandi. Bir elinde bez, diger elinde posetle her yeri didik didik edip dokundugu malzemeleri posetine atan titiz hirsiz, bir o kadar da etrafi silerek parmak izi birakmamak için canla basla mücadele etti. Yaklasik 2 saat boyunca içeride duran hirsiz, aldigi malzemelerle birlikte kapidan çikarak dükkandan ayrildi.
Arkasindan iz birakmamis
Sabah saatlerinde dükkana giris yapan çalisanlar, karsilastigi manzara sonrasi soka ugradi. Etrafin darmadagin oldugunu gören ve panikle 112’yi arayan çalisanlar, ne yapacagini bilemeyerek korkuyla etrafa bakti. Kisa süre sonra olay yerine giden güvenlik güçleri, izledigi güvenlik kamera kayitlari sonrasi, içeri hirsizin girdigini ve profesyonelce çalistigini gördü. Bölgeye sevk edilen Olay Yeri Incelme ekipleri yaptigi çalismada hiçbir ize rastlamadi.
“Bizim temizlik yapmamiza bile gerek kalmamis”
Hirsizin çok iyi temizlik yaptigini söyleyen Duygu Simsek, “Hirsiz mutfak penceremizden giriyor ve kapidan çikiyor. 2 saat falan içeride kaliyor. Bunun içinde de makyaj malzemelerimizi, bilgisayarimizi aliyor. Burada olan televizyon var ama onu almiyor. Bunu nasil tarif edeyim bize yapilan bir kumpas gibi öyle bir sey, komik bir durum. Çikarken silmis iz bile birakmamis, hiçbir iz yok. Makyaj malzemeleri, saç spreyleri, deodorant gibi satacagimiz her seyi çalmis. Milletin saçini almis geri birakmis yani garip bir durum. Sag kolundaki kiyafeti yariya kadar kesmis ve oradaki parçayi kafasina göre gözlerini görecek sekilde maske yapmis, alttan çenesi belli oluyordu. Bizim kamerada çok belli olmuyordu ama diger kolunda dövme var. Gerçekten profesyonel bir hirsiz. Çikarken etrafi güzelce siliyor ve bizim temizlik yapmamiza bile gerek kalmamis” dedi.
