Bu Kompleks 7'Den 70'E Herkese Hitap Edecek

Kocaeli’nin Darica ilçesinde açilisi gerçeklestirilen ve içerisinde vatandaslarin faydalanabilecegi birçok farkli alan bulunan hizmet kompleksi, yas gözetmeksizin 7’den 70’e herkese hitap edecek.

Bu Kompleks 7'Den 70'E Herkese Hitap Edecek
Darica Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Hizmet Kompleksi’nin açilisi yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

Programin açilisina TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, siyasi partilerin temsilcileri, çevre ilçe belediye baskanlari ve çok sayida vatandas katildi.

Açilisi gerçeklestirilen kompleksin içerisinde asevi, sosyal market, kütüphane, Kizilay hizmet binasi bir çok hizmet yer alacak.

“Insana dokunan muhtesem bir proje”

Programin açilisinda konusan Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, “Içerisinde gerçekten her metrekaresinde insan olan, insana dokunan muhtesem bir proje gerçeklestirdik. Vatandaslarimizin menfaatiyle, güzel islerde kullanilmasini Rabbimden niyaz ediyorum. Alt katlarinda büyük bir asevimiz var, yemekhanemiz var. Burasi ayni zamanda taziye salonu olarak da kullanilabilecek bir alan. Alt katlarda AFAD kurtarma merkezimizin bir araç deposunun oldugu bir bölge. Engellilerimiz için bir yasam merkezimiz var, bir sosyal marketimiz var. Içerisinde her gün kan almaya müsait bir Kizilay hizmet binasi ve çok muhtesem bir kütüphane, kitap kafe gibi bir konsepti içerisinde barindiriyor. Ayni zamanda da 270 kisilik bir konferans salonuyla beraber bir kompleksi bugün hizmete açiyoruz. Ticaret erbaplariyla, sanayicilerle, hayirseverlerle, yatirimcilarla ortaklasa yaptigimiz islerin bir bereketi oldugu kanaatindeyim. Bu proje de onlardan bir tanesi. Asevlerimizle, sosyal marketimizle, engelliler yasam alanimizla, kütüphanemizle, konferans salonumuzla, Kizilay hizmet binamizla ne yas farki gözetiyor ne de fakir, zengin gözetiyor. Her kesime hizmet edecek bir komplekse dönüstü” dedi.

Kaynak: İHA