Bayrakli'da Sorunlara Yerinde Çözüm

Bayrakli’nin sorunlarini yerinde incelemek ve vatandaslarin taleplerini ilk agizdan dinlemek için uzun süredir mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, son iki ayda 15 mahalleyi gezdi. Esnaf turu ve ev ziyaretleri ile sokagin nabzi tutulurken, tespit edilen eksikler bir bir yerine getirildi. Baskan Sandal, “Birlik ve dayanisma içinde yarinlara daha güzel bir Bayrakli birakacagiz” dedi.

Bayrakli'da Sorunlara Yerinde Çözüm
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’in mahalle gezilerinin son adresi Tepekule oldu. Baskan Serdar Sandal; CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, mahalle muhtari Songül Tugcu, belediye bürokratlari ve parti yöneticileri ile birlikte sokaklari gezdi. Esnafin sorunlarini dinleyen heyet, mahallenin eksiklerini de yerinde tespit ederek çözüm için çalismalari baslatti. Tepekule Mahallesi ile birlikte son dönemde ziyaret edilen mahalle sayisi 15’e yükseldi. Ziyaretlerin araliksiz sürecegi ifade edildi.

“Sorunlari tek tek çözecegiz”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Bayrakli’yi sokaktan yönetiyor, talep ve önerilere ilk agizdan vakif oluyoruz. Yaptigimiz çalismalar neticesinde, ilçemizin 50 yildir kronik hale gelen sorunlarini tek tek çözüme kavusturuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve dayanisma içinde yarinlara daha güzel bir Bayrakli birakacagiz. Tepekule, bizim için çok kiymetli bir mahalle. Dogru planlama ve kentsel dönüsüm çalismalari ile mahalleye yeni bir vizyon katmayi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA