Aracini Durduran Polislere Kendini Ihbar Etti

Aksaray’da polisin yaptigi uygulamada durdurulan araç sürücüsü, adeta kendini ihbar ederek sakladigi uyusturucularin yerini gösterip “Arabada ne çikarsa her sey benim” dedi. Rahat tavirlariyla dikkat çeken sürücü gözaltina alindi.

Aracini Durduran Polislere Kendini Ihbar Etti
Olay, Hasas Mahallesi Hasas Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde kent genelinde huzur ve güven uygulamasi yapan Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Subesi ekipleri ve mahalle çarsi bekçileri durumundan süphelendikleri 68 EY 297 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücü Mesut Ç. (30) ve araçta bulunan 3 arkadasi aracin aranmasi için indirildi. Araçtan inen sürücü, araci arayan bekçinin yanina gelerek, “Iste surada var. Kapiyi aç, surada sigaranin içinde az bir sey malim da var. Arabada ne çikarsa her sey benim vallahi” dedi.

Sürücünün gösterdigi yerde arama yapan bekçi ve polis ekipleri 10 gram bonzai, sigara paketine gizlenmis içime hazir 2 fisek bonzai maddesi ele geçirdi. Kendini ihbar edercesine rahat tavirlariyla dikkat çeken sürücünün üst aramasi yapilarak gözaltina alindi. Sürücünün yapilan Genel Bilgi Taramasinda (GBT) daha önceden de uyusturucu madde kullanmaktan birçok kaydinin bulundugu tespit edildi. Gözaltina alinan sürücü sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA