Dulkadiroglu'ndan Gençlik Merkezi

Dulkadiroglu Belediyesi’nin bölgesine kazandirdigi ikinci gençlik merkezi olma özelligi tasiyan Gazipasa Dr. Cafer Tatlibal Gençlik Merkezi törenle hizmete açildi.

Dulkadiroglu'ndan Gençlik Merkezi
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan açilis konusmalari yapildi. Açilista konusan Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay, gençlere yönelik yapilan hizmetleri anlatti. Dulkadiroglu’nun her açidan gelistigine dikkat çeken Baskan Okay, özellikle gençlere yönelik ortaya koyduklari projelere vurgu yapti. Ilçesini tarihiyle bütünlestirerek gelecege hazirladigini ifade eden Baskan Okay, “Tarihiyle bütünlesen, gelecegine sahip çikan bir anlayisla var gücümüzle çalisiyoruz. Geçmisimizden aldigimiz güç ve azimle, gelecegini sekillendiren bir ilçeyiz. Ortaya koydugumuz proje ve çalismalarla, ilçemizi daha ileriye tasimanin gayreti içerisindeyiz. Büyük bir askla hizmet ettigim Dulkadiroglu’nun her geçen gün daha da gelistigini görmek ve buna katki saglamak benim için bir onurdur. Bu anlayisla insa ettigimiz projelerin açilisini yapmak, onlari hizmete sunmak da bizim ödülümüzdür. Göreve geldigimiz günden bu yana her açidan pozitif ayrimci oldugumuz gençlerimize yönelik birçok proje ortaya koyduk. Onlarin bilgiye, belgeye, sosyal ve kültürel aktivitelere ulasmasi adina birçok çalisma yaptik" dedi.

Dulkadiroglu Belediyesi olarak bölgenin en büyük gençlik merkezini insa ettiklerini hatirlatan Baskan Okay, "2018 yilinda hizmete sundugumuz ve her açidan bölgenin en büyügü olma özelligi tasiyan Dulkadiroglu Gençlik Merkezi de gençlere olan bu büyük sorumlugumuzun bir yansimasidir. Tüm bu tesislerimizi insa ederken, gençler gibi düsündük ve onlarin ne istedigini iyi analiz ettik” dedi.

Gazipasa Gençlik Merkezi ile ilgili bilgiler veren Baskan Okay, “Bölgemizin en büyük gençlik merkezi olan Dulkadiroglu Gençlik Merkezi’nden sonra, 4 katli, 2 bin 100 metrekare kapali alana sahip, gençlerimizin serbest zamanlarinda ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karsilayacak, içerisinde sanat kurslari, sanat atölyeleri, derslikler, bilisim atölyesi, çok amaçli salonlar ve etkinlik alanlarinin bulundugu Cafer Tatlibal Gençlik Merkezini gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Baskan Okay, Cafer Tatlibal isminin bu gençlik merkezinde yasayacagini ifade ederek, “Öte yandan, gençlerimiz ile dolup tasacak olan bu güzel mekana saygideger büyügümüz, sehrimiz siyasetine hizmet etmis rahmetli Dr. Cafer Tatlibal agabeyimizin ismini verdik. Sehrine ve hemserilerine hizmeti kendine görev bilen, hem siyasetinde, hem de hekimliginde üstün bir çaba ve gayretle vazifesini yerine getiren Dr. Cafer Tatlibal’in örnek hayatini burada bulunacak gençlere de asilamayi arzu ediyoruz. Geçmisimizden aldigimiz güçle, gelecegimizi insa etmeye devam edecegiz. Bu güzel mekanin, gelecegimizin teminati gençlerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Baskan Okay’in konusmasinin ardindan konusan Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör’de gençlik merkezinin gençlere hayirli ve ugurlu olmasini diledi.
Kaynak: İHA