Menemen'e 1500 Konut Müjdesi

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in önceki gün müjdeledigi cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsaminda Menemen’e 1500 konut insa edilecegini söyledi.

Menemen'e 1500 Konut Müjdesi
Konuyla ilgili bir açiklamada bulunan Baskan Vekili Pehlivan, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi olan ‘Ilk Evim Ilk Is Yerim’i ülkemize müjdeledi. Yüzyilin konut projesinden güzel Menemenimiz de nasibini alacak. Proje kapsaminda ilçemize TOKI vasitasiyla toplamda 1000 adet yeni konut insa edilmesi söz konusuydu. Fakat kiymetli hemsehrilerimin yogun talebi oldu. Bizler de yaptigimiz girisimler üzerine bu rakami 1500 adet konuta çikarilmasina vesile olduk. Hayirli ugurlu olsun. Rabbim utandirmasin” dedi.

Basvurularin basladigini hatirlatan Pehlivan, “Kiymetli hemsehrilerim çok uygun fiyata ev sahibi olacak. Yapilacak yeni is yerleri de hem istihdam olusturacak hem de kentimize katma deger getirecek. Yüzyilin konut projesini ülkemize kazandiran basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere emegi geçen herkese hemsehrilerimiz adina tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA