Ev Yangini Bitisik Evlere Siçramadan Söndürüldü

Malatya’nin Dogansehir ilçesinde bir ev ve samanlikta çikan yangin, bitisik evlere siçramadan söndürüldü.

Ev Yangini Bitisik Evlere Siçramadan Söndürüldü
Edinilen bilgiye göre yangin, ilçenin Polat Mahallesi Tasdam sokakta bulunan Öner Göksu ya ait olan evde meydana geldi. Bilinmeyen nedenle meydana gelen yangin mahalle sakinlerini korkuttu. Yanginda bir ev bir samanlik ve ahir tamamen yandi.

Yangina ilk müdahaleyi mahalle sakinleri evlerinden çektikleri hortumlarla yapti. Itfaiye ekiplerinin kisa sürede olay yerine gelmesi sonucu yangin baska evlere siçramadan kontrol altina alindi.

Yangin yerine gelen Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, “Öner Göksu isimli vatandasimizin Polat Mahallesinde bulunan evi, ahiri ve samanligi yanmis durumda. Itfaiye ekipleri hizla olay yerine gelip müdahale etmis ve yangini kisa sürede kontrol altina alinmistir. Sevindirici tarafi olayda can kaybi olmamasi. Mal sahibine ve Polatli hemsehrilerimize geçmis olsun diyorum" dedi.

Polat Mahallesi Muhtari Camal Demirci de, " Mahallemiz büyük bir felaket atlatti. Yangini duyar duymaz buraya kostuk. Itfaiyeye haber verdik. Itfaiye gelinceye kadar kendi imkanlarimizla yanginin hizini kesmek için evlerden hortumla müdahale ettik. Itfaiye zamaninda yetisti. Simdi kontrol altina alindi. Çok sükür can kaybimiz yok. Maddi hasar var oda bir sekilde telafi edilir" ifadelerini kullandi.

Evin sahibinin esi Güngör Göksu ise " Komsuda tütün diziyorduk. Birden çocuk geldi, evimiz yaniyor dedi.

Geldim ki ev yaniyor. Hayvanlarimiz vardi, onlari kurtardik. Çatida tütünümüz vardi hepsi yandi. Içeride 15 bin lira param vardi oda yandi" dedi.

Kaynak: İHA