Büyüksehir Altyapi Hatlarini Güçlendirmeye Devam Ediyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Sögütlü Atatürk Caddesi’nde altyapi yenileme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Daha önce gerçeklestirilen çalismalarla kanalizasyon hatti yenilenen bölgenin simdi ise 2 bin 500 metre uzunlugundaki içmesuyu hatti yenileniyor.

Büyüksehir Altyapi Hatlarini Güçlendirmeye Devam Ediyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Sögütlü’de altyapi çalismalarina bir yenisini daha ekleyerek bölgenin altyapi hatlarini güçlendirmeye devam ediyor. Daha öncesinde tamamlanan çalismalarla kanalizasyon hatti yenilenen Atatürk Caddesi’nde simdi ise içmesuyu hatti yenileme çalismalarina baslandi. 2 bin 500 metre uzunluga sahip hat sayesinde bölge uzun yillar boyunca kaliteli içmesuyuna kesintisiz bir sekilde ulasacak.

Proje çerçevesinde devam eden çalismalar tamamlandiginda yeni ve saglam altyapi sayesinde kaliteli içmesuyunun bir damlasi dahi israf olmayacak. Kayip ve kaçak oranin minimum seviyeye indirecek hat ile özellikle yaz aylarinda yasanan kesintilerin de önüne geçilmis olacak. Çalismalari devam eden projeyle ilgili kurum tarafindan yapilan açiklamada, projenin en kisa zamanda bölgeye kazandirilacagi ve Sögütlü Atatürk Caddesi’nin içmesuyu geleceginin garanti altina alinacagi ifade edildi.
Kaynak: İHA