BAÜN'de '5. Uluslararasi Personel Haftasi' Programi Gerçeklestirildi

Balikesir Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Arastirma ve Uygulama Merkezi tarafindan düzenlenen 5. Uluslararasi Personel Haftasi programi, 10 farkli ülkeden 15 üniversitenin katilimiyla gerçeklestirildi. Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, etkinlik sonunda gerçeklestirilen programda katilimcilarla bir araya gelerek katilim sertifikalarini takdim etti.

BAÜN'de '5. Uluslararasi Personel Haftasi' Programi Gerçeklestirildi
Balikesir Üniversitesinin uluslararasi taninirligi ile is birligi olanaklarinin artirilmasinin amaçlandigi programin açilisi, Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi Sehit Savci Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Narli ve Uluslararasi Iliskiler Arastirma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Sahin’inin katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilisin ardindan; ev sahibi Balikesir Üniversitesi ile Endonezya, Bulgaristan, Hirvatistan, Romanya, Ispanya, Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya ve Yunanistan’dan farkli üniversitelerden gelen katilimcilar, sürdürülebilir is birligi temasi ile düzenlenen programda sunumlar ve toplantilar gerçeklestirdiler.

23’ü konuk ülke üniversitelerinden olmak üzere 30 katilimcinin yer aldigi etkinlikte, farkli basliklarda uluslararasi is birliklerinin gelecekteki durumlari, yeni firsatlar, avantajlar ve dezavantajlar belirlenip, karsilikli fikir alisverisinde bulunuldu. Etkinlik programi içerisinde ayrica Balikesir tanitim gezisi ile üniversitede çesitli uygulama alanlari, laboratuvarlar ve Teknokent’in ziyaret edildigi Çagis Kampüsü tanitim turu da gerçeklestirildi.

Etkinlik; Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus’un, katilimcilara sertifikalarini takdimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA