Hibrit Sisteme Yogun Ilgi
Türkiye’nin ve Avrupa’nin en büyük günes paneli üreticisi CW Enerji, 3. Elektrikli ve Hibrit Sürüs Haftasi çerçevesinde Istanbul Tuzla Autodrom’da kurdugu standi ile ziyaretçilerin ilgi odagi oldu.

3. Elektrikli ve Hibrit Sürüs Haftasi etkinliginin 10-11 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestigini belirten Sarvan, Enerji Sponsoru da olduklari etkinlikte elektrikli araçlarin ve sarj istasyonlarinin tanitildigini ve elektrikli araçlarin sürüsünün test edildigini söyledi.
Hibrit sisteme yogun ilgi
Sarvan, sektör profesyonelleri ile tüketicilerin iki gün boyunca bir araya geldigini ifade ederek, “Standimizda CW Enerji sarj istasyonlarinin yani sira solar carport, hibrit inverter ve lityum bataryalarimiz da yer aldi. Özellikle elektrikli araç sarj istasyonumuz etkinlikte fazlasiyla ilgi çekti. Sebeke olmadan da elektrikli araçlarin sarj edilebilecegini gösteren hibrit sistemimiz çok ilgi gördü. Bu tarz etkinlikler araciligiyla ziyaretçilerimizle bir araya gelmek ve ürünlerimizi yakindan tanitmak çok keyif verici” dedi.
"Daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalisiyoruz"
Çevreci ve insan odakli bir anlayisa sahip olduklarina dikkat çeken Sarvan, “Gelecek kusaklara daha yasanilabilir bir dünya birakilmasi hedefiyle üretiyor ve bu çerçevede projeler gelistiriyoruz. CV Charging Vehicles lisansli araç sarj istasyonumuzla yesil enerjiyi destekliyoruz. Ürünlerimizle yarinlara daha yesil bir dünya birakilmasina katki sagladigimiz için oldukça mutluyuz” diye konustu.
Sarvan, kurulduklari günden bu yana oldugu gibi bundan sonra da sürekli gelisim ve yenilikçi anlayis çerçevesinde yol almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
