Özel Yetenek Sinavi Heyecani Basladi
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 akademik yili beden egitimi ve spor ögretmenligi, antrenörlük egitimi, spor yöneticiligi bölümlerine ögrenci alimi için hem ön kayit islemlerini, hem özel yetenek sinavini bir arada gerçeklestirerek ülkemizde tek olan uygulamayi hayata geçirdi.

Akpinar, bu uygulamayla, hem ekonomik hem sosyal yönden ögrencilere büyük kolaylik sagladiklarina isaret etti.
Ilk gün 114 ögrencinin kayit basvurusunda bulundugunu dile getiren Selahattin Akpinar, 6 istasyondan olusan özel yetenek sinavina ögrencilerin ve milli sporcularin ilgisinin yogun oldugunu ifade etti.
Kayit altina aldiklari sinavi, ailelerin canli olarak izleyebildigini söyleyen Akpinar, seffafliga verdikleri öneme dikkat çekti.
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin her yil üstüne katarak nitelikli büyümesini sürdürdügünü vurgulayan Prof. Dr. Akpinar, modern spor tesisleri ve güçlü egitim-ögretim altyapisi ile ülkemizin gelecegine deger katacak sporcular yetistirmeye devam edeceklerinin altini çizdi.
