Körfez Sanat Merkezi Açildi

Körfez Belediyesi tarafindan açilisi yapilan Sanat Merkezinde piyano, gitar ve keman kurslari ücretsiz bir sekilde basladi.

Körfez Sanat Merkezi Açildi
Körfez Belediyesi tarafindan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hayata geçirilen Sanat Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açildi. Açilisa AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katircioglu, Körfez Kaymakami Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Ilçe Müftüsü Muhammed Aydin, AK Parti Ilçe Baskani Ramazan Tuna, MHP Ilçe Baskani Zeki Gürsu, BBP Ilçe Baskani Bayram Kurtaran, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Körfez’de kültüre ve sanata önemli yatirimlar yaptiklarini belirten Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, “Çocuklarimizin ve gençlerimizin gelisiminde kültür ve sanatin ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Bu merkez, Körfez Belediyesi tarafindan açilan ilk Sanat Merkezi olma özelligi de tasiyor. Güzel bir mekanda hizmete açtik. Su anda piyano, gitar ve keman kurslarimiz basladi.

Talep durumuna göre diger sanat dallarinda da kurslar açilacaktir. Sanat Merkezinde 1 idari ofis, 4 derslik ve 1 fuaye alani var. Kurslari yaz ve kis olarak iki dönem olarak verecegiz. 7-25 yas araligindaki tüm çocuklarimiz ve gençlerimiz Sanat Merkezimizden yararlanabilecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA