Kiracisinin Çelik Kapisini Çaldi

Adana’da bir ev sahibi, 3 ay kirasini geciktiren kiracisinin çelik kapisini çalip elektrigini kestirdi. Genç kadin, evde 2 çocuguyla elektriksiz ve kapisiz kaldi.

Kiracisinin Çelik Kapisini Çaldi
Esinden yillar önce bosanan Hacer Kondu (31), yaklasik 1 sene önce 2 çocuguyla birlikte merkez Sariçam ilçesine bagli Çarkipare Mahallesi’nde M.D. isimli sahsin evini aylik 1200 liraya kiraladi. Ancak Kondu, iddiaya göre, 3 aydir kirasini ödeyemedi. Ev sahibi M.D. ise genç kadindan kirayi ödemesini ve evi bosaltmasini talep etti. Hacer Kondu ise evden suanda ayrilamayacagini söyledi.



Çelik kapiyi çalip elektrigi kestirdi

Geçen gün ögle saatlerinde eve gelen M.D., evin çelik kapisini söktürdü ve ana salterden genç kadinin evinin elektrigini kestirdi. Tüm bunlar yasanirken banyoda oldugunu söyleyen genç kadin, çiktiginda ise kapisinin olmadigini gördü. Bu sirada ev sahibi ise ‘Evi bosaltip gideceksin’ dedi.

Genç kadin, evde 2 çocuguyla elektriksiz ve kapisiz kaldi. Ihlas Haber Ajansi’na konusan Hacer Kondu, “Dustayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çiktim. Kapiyi söktügünü gördüm. Kapiyi vermeyecegini ve bugün böyle kalmam gerektigini, yarina kadar da evi bosaltmam gerektigimi söyledi.

3 aydir kirayi geciktirdigim için böyle yapti. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdigim için elimde para kalmadi ve kirayi ödeyemedim” diye konustu.

Ev sahibinin daha önce de elektrigini kestigini öne süren Kondu, “2 çocugumla birlikte böyle oturacagim” dedi.

Kaynak: İHA