Tekne Faciasinda Bir Tutuklama

Marmaris’te sürat motoru ile dolmus teknenin çarpismasi sonucu gözaltina alinan üç kisiden sürat teknesini kullanan T.G. çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Tekne Faciasinda Bir Tutuklama
Marmaris Körfezi’nde dün yasanan olayda sürat teknesi ile dolmus tekne çarpismis ve kazada 44 yasindaki Ingiliz Anna Capuano yasamini yitirmisti. Kazada 5 kisi de yaralanmisti.

Olay sonrasi baslatilan sorusturma çerçevesinde Marmaris Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafindan üç kisi gözaltina alinmisti. Yürütülen sorusturma sonrasi gözaltina alinan sürat teknesini kullanan T.G , dolmus tekneyi kullanan M.Y ve Su Sporlari Merkezi Isletmecisi E.N. Marmaris Adliyesine sevk edilmislerdi.

Adliyeye sevk edilen süphelilerden sürat motorunu kullanan T.G. tutuklandi. Su sporlari isletmecisi E.N. adli kontrol sarti ile serbest kalirken dolmus tekne kullanicisi tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA