Sakarya'dan Agri'ya 5 Proje

Kardes Belediye çerçevesinde Sakarya Büyüksehir belediyesi ve Agrinin Tasliçay ilçe Belediyesi 5 projeye imza attilar.

Sakarya'dan Agri'ya 5 Proje
Tasliçay Belediye Baskani Ismet Tasdemir tarafindan Agri Ahmedi Hani Havaalaninda karsilanan, Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ve heyeti ilçede bir takim incelemelerde bulundu.

Tasliçay ilçesindeki ziyaretin sonra Balikgöl’de de incelemelerde bulunan Yüce bölgenin turizmdeki yerini alabilmesi baglaminda buradaki projeler için destek olunacagini açikladi.

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Tasliçay Belediye Baskani Ismet Tasdemir, Kardes belediye olan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ve heyetine destek projeleri için tesekkür ederek söyle devam etti;

"Kardes belediyemiz Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Ekrem Yüce ilçemizi ziyaret etti ve ilçe merkezinde yapilacak hizmetlerin müjdesini hemserilerimize verdi. Kardes belediyenin en büyük hizmeti gönül bagi kurmaktir, tabii ki sayin baskanimiz sadece gönül bagini kurmakla yetinmedi ilçemizin, halkimizin ihtiyaci olan çok önemli konulari da tespit ederek eksikleri tamamlamak için çalisma arkadaslarina gerekli talimatlari verdi. Ilçemiz için ihtiyaç duyulan ilçe otogari, çok amaçli kültür kongre merkezi, çok amaçli çocuk oyun parki, 10.000 bin metre kilitli parke tasi yapilmasi için gerekli talimatlari verdi. Ayrica Balikgölü’nü de ziyaret ederek; Balikgölü turizme nasil bir katki saglayacagini planlayacak. Balikgölü’nün hem Türkiye’nin hem ilimizin hem de ilçemizin turizmine kazandirilmasi için isbirlikleri yapacaklarini söylediler. Bizlerde bu vesileyle bu gönül köprüsünün temelini kuran Basta Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Sakarya Büyüksehir Belediye Baskanimiza gelen çalisma ekibi arkadaslarina ve kiymetli esine ilçemiz adina sükranlarimizi sunuyoruz gerçekten bugün ilçemiz için çok büyük hizmetlerin müjdesi verildi.

Kardes belediyemize abimize Sakarya Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Ekrem Yüce Bey’e ne kadar tesekkür etsek azdir tekrar ilçem adina sükranlarimi sunuyorum saygilarimi iletiyorum."
Kaynak: İHA