Talas'ta 'Onarim Timleri' Isbasinda

Talas Belediyesi, ilçe sinirlari içerisindeki basit bakim-onarim ve tadilat islerini aninda yerine getirmek amaciyla ‘Onarim Timlerini’ devreye soktu.

Talas'ta 'Onarim Timleri' Isbasinda
Gerek Olay Yeri Inceleme ekiplerinin haftanin iki günü ilçenin cadde ve sokaklarini gezerek tespit ettikleri eksiklikleri gerekse de vatandaslarin iletisim merkezine ulastirdiklari talepleri aninda degerlendirmek ve kisa sürede çözümü kavusturmak amaciyla olusturulan Onarim Timleri 4 ayri ekipten olusuyor.

Bugün göreve baslayan Onarim Timleri ile ilgili olarak bir açiklama yapan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, “Haftanin 2 günü gerçeklestirdigimiz ve günün ilk isiklariyla incelemelerine baslayan Olay Yeri Inceleme ekiplerine entegre olarak bugün Onarim Timlerini hizmete sunuyoruz. Belediye baskan yardimcilarimiz ve müdürlerimizle beraber 4 grup olarak haftanin iki günü Talasimizin her yerinde eksiklerimizi ve onarilacak yerleri önceden tespit ediyoruz. Bu tespitten sonra, 4 kol halinde çalisan Onarim Timi de hemen olay yerine gidip gerekli onarim çalismalarini yapiyor. Kayseri’de ilk olacak bu yeni uygulama, ilçe genelindeki küçük eksiklikleri, basit bakim ve onarimlari kolayca ortadan kaldiracak” dedi.

Onarim Timleri sayesinde, ileride olusabilecek daha büyük sorunlarin önüne geçilecegine dikkat çeken Baskan Yalçin, “Bir kaldirimda çökme varsa, bir agaçta kuruma varsa ya da bir çöp kutusunda yigilma varsa oraya aninda müdahale edilecek. Böylece daha sonra büyük onarimlara yol açacak isleri de önlemis oluyoruz. Arkadaslarimizin bu yaptigi isin vatandaslarimiza büyük kolaylik saglayacagina inaniyorum. Biz Talas Belediyesi olarak Onarim Timlerimizle vatandasimizin hizmetindeyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA