Gaziantep'in Ilçelerinde 30 Agustos Coskusu

Gaziantep’in ilçelerinde 30 Agustos Zafer Bayrami coskuyla kutlandi.

Gaziantep'in Ilçelerinde 30 Agustos Coskusu
Gaziantep’in Islahiye, Yavuzeli ve Araban ilçelerinde de düzenlenen tören ve programlarla 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yildönümü kutlandi. Islahiye ilçesinde Demokrasi Meydani’nda gerçeklestirilen törene; Islahiye Kaymakami Mustafa Anteplioglu Islahiye Belediye Baskan Vekili Osman Ercan, 106’nci Topçu Alay Komutan Vekili Piyade Albay Kadir Yesilkaya, askeri erkan, STK temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Yavuzeli ilçesinde ise tören Yavuzeli Imam Hatip ortaokulunda gerçeklestirildi.

Törene, Yavuzeli Kaymakami Hasan Rasit Taskin, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Volkan Senocak, Belediye Baskan Vekili Hasan Göçmen, Ilçe Emniyet Amiri Komiser Ismail Uzun, daire amirleri, Ziraat Odasi Baskani Bekir Sakar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Araban Kaymakamligi bahçesinde gerçeklestirilen kutlama programina, Araban Kaymakami Hilal Kizilkaya, Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, Araban Cumhuriyet Bassavci Vekili Kadirhan Uzun, Araban Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Üstegmen Ihsan Gövler, Araban Ilçe Emniyet Amir Vekili Komiser Mahmut Sakir Yilmaz, Araban Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Orhan Behcet, Araban ve Yavuzali ilçeleri Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki, Gaziantep Güvenlik Koruculari Ve Sehit Aileleri Dernegi Baskani Mustafa Tatli, STK temsilcileri siyasi partilerin temsilcileri, sehit yakinlari, gaziler ve daire amirleri katildi.

Ilçe kaymakamlarinin önderliginde gerçeklesen kutlama programlarina Islahiye ve Yavuzeli ilçelerinde belediye baskan vekilleri katilirken Araban ilçesinde ise Araban Belediye Baskani Hasan Dogru’nun törenlere katilmasi dikkat çekti.

Törenlerin ardindan ise kutlama programi bayram tebriklerinin kabulü ve sehitlik ziyaretleri ile devam etti.
Kaynak: İHA