Grup Avenir'dan 3 Yeni Proje

Grup Avenir, 2022 yilinda Marvel 300, Neva 125 ve Via 138 isimli 3 yeni projeye imza atiyor. Grup Avenir Satis ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, “Müsterilerimizin topraktan alacaklari tüm projeler kendilerine daha fazla kar getirecektir” dedi.

Grup Avenir'dan 3 Yeni Proje


Ürettikleri 3 projenin de ulasim imkanlarinin rahat oldugunu söyleyen Grup Avenir Satis ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, projelerde sadece konutlarin degil ticari alanlarinda yer aldigini belirtti.

Serap Karabulut, ”Kültür sehri Kayseri’miz, Anadolu cografyasinin önemli kavsak noktalarindan biri olarak yer almaktadir. Yaklasik 6 bin yili asan tarihi ve tarihi eserlerinden olusan zengin bir kültürel mirasa da sahiptir. Özellikle her geçen gün gelisen ve büyüyen sanayisi, ekonomisi ve artan nüfusuyla da Anadolu’nun parlayan bir yildizi olmaya da devam etmektedir. Bizde Grup Avenir olarak bu durumu yurtiçinde ve yurtdisinda yasayan vatandaslarimiza anlatarak ve özellikle güzel sehrimiz Kayseri’yi tanitarak, sehrimize yatirim yapmalari için davet ediyoruz. 2022 projelerimizden ilki Marvel 300 projesi. Özellikle bulundugu konum itibariyle oldukça özel bir lokasyona sahip, Papatya Caddesine oldukça yakin bir mesafede ve 4 bloktan olusuyor. Hem 2+1 hem de 3,5+1 seçenekler sunabiliyoruz. Bu projemize çok yakin bir projemiz daha var. Hulusi Akar Bulvari ve yeni yapilan tramvay yolu güzergahi üzerinde yer alan Neva 125 projemiz. Burasida 2 bloktan olusuyor. 3,5+1 seçenegi sunabiliyoruz. Özellikle altinda yer alan ticari alanlardan da misafirlerimiz yatirim yapmak için faydalanabilirler. Son olarak Talas bölgesinin en güzide semtlerinden birisi olan Yenidogan Mahallesi’nde Via 138 projemiz. Burada da 2 bloktan olusan 2+1 seçenegi ve altindaki ticari alanlariyla misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Via 138 projemizin bir diger özelligi de Talas ana cadde, tramvay güzergahi ve yeni yapilacak millet bahçesine olan yakinligiyla da ekstra özel bir konuma sahip” diye konustu.



"Topraktan alan avantajli"

Topraktan alinan tüm projelerin yatirimcilara avantaj saglanacagini dile getiren Karabulut, "Burada vatandaslarimiz için takas seçenegi vadeli ödeme imkanlari, pesin ödemelerde iskonto imkanlariyla da kendilerine fayda saglayabiliriz. Özellikle topraktan alinan tüm projeler her zaman kendilerine daha fazla kar getirecektir. Hem yurtiçinde hem de yurt disinda yasayan müsterilerimiz en iyi projeyi almak ve degeri her geçen gün artan projelerde yer almak isterlerse kendilerini Grup Avenir’a bekliyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA