Baskan Sözen, Sünnet Çocuklarina Moral Verdi
Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, toplu sünnet söleni çerçevesinde çesitli hastanelerde sünnet olan çocuklara sürpriz yaparak moral verdi.

Eylül ayinin ilk haftasinda düzenlenecek olan sünnet söleni öncesinde Manavgat Belediyesine kayit yaptiran 210 çocuk, çesitli hastanelerde sünnet oldu. Sünnet çocuklarina moral vermek amaciyla hastanelere ziyaret gerçeklestiren Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, operasyonlari öncesinde çocuklarla sohbet edip, onlara moral verdi. Uzman hekimler tarafindan sünnet edilen çocuklar ise karsilarinda baskan Sözen’i görünce çok mutlu oldu.
Baskan Sükrü Sözen, geleneksel hale gelen sünnet söleninin çocuklarin ve ailelerin hayatinda önemli bir yere sahip oldugunu ve onlarin mutluluklarina ortak olduklarini belirtti.
Baskan Sükrü Sözen, “Toplu sünnet sölenimiz öncesinde erkeklige ilk adimini atan çocuklarimiza moral ve destek ziyareti gerçeklestirmek istedik. Çocuklarimizin ve ailelerin hayatlari boyunca unutamayacagi bu özel günlere ortak olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Her sey çocuklarimiz için. Bu vesile ile tüm halkimizi toplu sünnet sölenimize davet ediyorum” dedi.
