Engincan'dan Pursaklarda Konser

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafindan, Sehit Salim Akgül Amfi Tiyatrosunda düzenledigi Pursaklar Yaz Konserlerinde Engincan, Ankara oyun havalariyla vatandaslara konser verdi.

Engincan'dan Pursaklarda Konser
Pursaklar Belediyesi tarafindan düzenlenen Pursaklar Yaz Konserleriyle dolu dolu bir Agustos ayi geçiren vatandaslar, Sehit Salim Akgül Amfi Tiyatrosunda ünlü sarkicilarin sarkilari ile cosuyor.

Konser alanini tiklim tiklim dolduran müzikseverler, Engincan’in sahneye çikmasi ile Ankara oyun havalari ile cosku dolu, eglence dolu bir yaz aksami geçirdi. Ilçe sakinlerinin büyük coskusuna ortak olmak için konser alanina gelen Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, müzikseverlerle birlikte gece boyu eglenirken ani ölümsüzlestirmek adina vatandaslarla bol bol fotograf çektirdi.

‘‘Her bir hemsehrimize ayri ayri deger veriyor, onlarin mutlu ve huzurlu olmasi için bu tür aktivitelere büyük önem veriyoruz’’

Pursaklar Yaz Konserlerinde vatandaslarla birlikte keyif dolu bir aksam geçirdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Sanatçimiza ve yaz konserlerimize yogun ilgi gösteren vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Yaz aksamlarini kültürel ve sanatsal faaliyetlerle daha coskulu, daha hareketli, daha keyifli ve daha renkli hale getiriyoruz. Her bir hemsehrimize ayri ayri deger veriyor, onlarin mutlu ve huzurlu olmasi için bu tür aktivitelere büyük önem veriyoruz. Kültürel faaliyetlerimizi sürekli artirarak yeni ve farkli etkinliklerimizle ilçe sakinlerimizle birlikte olmaya devam edecegiz. Haftaya Cumartesi’de Yaz Konserlerimiz devam edecek, eglenceyi kaçirmayin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA