Aydin'da Araç Kundaklama Iddiasi

Aydin’in Efeler ilçesinde meydana gelen otomobil yangini ile ilgili olayda, aralarinda alacak-verecek meselesi bulunan bir sahsin dayisinin oglunun otomobilini kundakladigi iddia edildi.

Aydin'da Araç Kundaklama Iddiasi
Olay, Cumhuriyet Mahallesi 1952 sokak üzerinde saat 15.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.S.’ye ait park halindeki 45 YB 1933 plakali otomobilden alevlerin yükseldigini fark eden vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yangina müdahale ederek söndürdü. Yanginda otomobilin bagaj kismi ve arka koltuklari yanarak zarar gördü.

Olay sonrasi itfaiye ekiplerinin otomobilin arka caminin kirilarak içerisine yanici madde atildigini tespit etmesi ve görgü taniklarinin güvenlik güçlerine otomobilin çevresinde birinin dolastigi ve daha sonra bölgeden hizla uzaklastigi yönünde verdigi ifadeler üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapilan çalismada otomobilin etrafinda dolasan sahsin araç sahibinin dayisinin oglu oldugu ve aralarinda alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulundugu iddia edilirken, polis ekipleri süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA