Ankara'da Emre Aydin Rüzgari Esti

Altindag Belediyesi tarafindan düzenlenen Zafer Haftasi kutlama etkinliklerinde, binlerce kisi Emre Aydin sarkilarini hep bir agizdan söyledi.

Ankara'da Emre Aydin Rüzgari Esti
Zafer Haftasi Altindag’da coskuyla kutlaniyor. Baskent Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilen Emre Aydin konseri on binlerce Ankaraliyi bir araya getirdi. Sevilen sanatçi, sarkilarini on binlerce kisi ile birlikte söyledi.

Ankaralilar Emre Aydin’in sevilen sarkilari esliginde Zafer Bayrami coskusunu yasadi.

“Büyük zaferler büyük coskuyla kutlanir”

Ankaralilarin konser coskusuna ortak olan Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Agustos ayinin son haftasi büyük zaferlerle dolu bir hafta. 26 Agustos, Büyük Taarruz’un basladigi tarih. Bu sene, bu sanli zaferin 100’üncü yilini kutluyoruz. 1071 yilinda, Sultan Alparslan komutasinda gerçeklesen, Anadolu’nun kapilarini Türklere açan Malazgirt Zaferi de bu haftada kazanildi. 30 Agustos tarihi ise Gazi Mustafa Kemal komutasindaki sanli ordumuzun büyük zaferini dünyaya ilan ettigi yildir. Milletimizin varolus iradesini kiracak hiçbir güç olmadiginin tüm dünyaya gösterildigi 30 Agustos Zaferi’nin de, bu yil 100’üncü yildönümünü kutluyoruz. Bu kadar önemli zaferlerle dolu bir hafta, zaferlerimize yakisir sekilde, büyük bir coskuyla kutlansin istedik. Coskumuza ortak olan herkese çok tesekkür ederiz” dedi.

Baskan Balci, “Bu vesileyle bu topraklar için canini ortaya koymus, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA