Sibel Can Bodrum'u Costurdu

Yaz Konserleri çerçevesinde Bodrum’da sahne alan Sibel Can, muhtesem sesi ve enerjisiyle Bodrumlulara unutulmaz bir gece yasatti.

Sibel Can Bodrum'u Costurdu
Biletlerin saatler öncesinde tükendigi ve yogun istek üzerine ikinci kez Bodrum’da sevenleriyle bulusan Sibel Can, geçmisten günümüze birçok sarkiyi sevenleriyle beraber seslendirdi. Sahneye beyaz bir elbiseyle çikan Sibel Can, güzelligi ve zarafetiyle göz kamastirdi.

“Zeki Müren’i anmadan olmaz”

“Bodrum’dayiz ve onu anmadan olmaz. Bütün alkislar ona gelsin” diyen Sibel Can, sahnede Zeki Müren’i anarak “Simdi Uzaklardasin” sarkisini seslendirdi.

Iki saat sahnede kalan ünlü sanatçi, gece sonunda hareketli sarkilari ve danslari ile hayranlarini costururken “Yillardir sevginize, güzel alkislariniza layik olmaya çalisiyorum. Iyi ki varsiniz” diyerek alkislar esliginde sahneden indi.
Kaynak: İHA