Kestel'de Balkan Panayiri Heyecani

Kestel Belediyesi ve BAL-GÖÇ isbirligiyle bu yil sekizincisi düzenlenecek olan Balkan Panayirinda, sürpriz sanatçilar Kestelliler ile bulusuyor.

Kestel'de Balkan Panayiri Heyecani
1-4 Eylül tarihleri arasinda Kestel Yeni Mahalle Ilçe Stadyumunda 4 gün sürecek olan Kestel Belediyesi 8.Geleneksel Balkan Panayirinda Rumeli Ekrem, Tatyana, Suzan Kardes, Elvan Demir, Dj Samet Kurtulus, Natalia, Grup Ezgi, Dj Tuny sahne alacak. Panayirin son gecesinde ise Bulgaristan’in ünlü sanatçisi Fiki Storaro sahne alacak.

Yemek stantlari ve oyun alanlarinin da yer alacagi panayir, ücretsiz ve halka açik olacak.

Öte yandan her gün çocuklar için çesitli gösteriler sahnelenecek.

Panayira iliskin konusan Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, ‘’Bu yil sekizincisini düzenleyecegimiz Balkan Panayirinda farkli bir konsept, farkli bir eglence ile Kestelli hemsehrilerimizin, Balkan göçmeni hemsehrilerimizin karsisina çikacagiz. 4 gün kesintisiz sürecek olan panayir, Kestel’e çok yakisacak ve Kestel’in ayricaligi yine ön plana çikacak. Panayirimizi, Balkan göçmeni vatandaslarimizin yogun oldugu Yeni Mahalle Konutlar Bölgesinde gerçeklestirecegiz. Tüm Kestellileri, unutulmaz bir eglence yasamalari için panayirimiza bekliyoruz’’ diye konustu.

Kaynak: İHA