Solugu Fabrikanin Çatisinda Aldi

Tekirdag Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikanin yapim isinin üstlenen taseron firmanin alt yüklenicisi, bu ayki hak edisini alamayinca solugu çatida aldi.

Solugu Fabrikanin Çatisinda Aldi
Iddiaya göre, 24 Agustos Çarsamba günü taseron firma ve fabrika yetkilileriyle hak edis konusunda tartisan E.E. (44), Persembe günü sabah saat 09.00 siralarinda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve insaati devam eden 5 katli fabrikanin çati katina çikarak üzerine döktügü benzinle kendini atese verecegini söyledi.

Sabah saatlerinde hareketli dakikalarin yasanmasina neden olan olay sonrasi, olay yerine polis ve Çerkezköy Organize Bölge Müdürlügü’ne bagli itfaiye ekipleri sevk edilirken, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü’ne bagli itfaiye erlerinin E.E.’ye sagduyulu yaklasimlari sonrasi E.E.’nin ikna edilerek intihardan vazgeçmesi üzerine fabrika yetkilileri ve isçileri derin bir nefes aldi.

Üzerine döktügü benzinle yaklasik 30 dakika boyunca yetkililere ecel terleri döktüren E.E., asagi indirilmesinin ardindan önce yikanip ardindan polis ekiplerine teslim edilerek ifadesi alinmak üzere Çerkezköy Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne götürüldü.
Kaynak: İHA