Sehit Çocuklarina Lunapark Sürprizi

Kahramanmaras’ta sehit çocuklari lunaparkta gönüllerince eglendi.

Sehit Çocuklarina Lunapark Sürprizi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kahramanmaras Subesi tarafindan düzenlenen ve Alpedo - Kervan Lezzetler Grubu’nun destekledigi etkinlikte sehit çocuklar lunaparka götürüldü. Burada her çocuga 250 lira degerinde oyun karti hediye edildi. Oyun kartini alan çocuklar, lunaparktaki çesitli oyun gruplarinda gönüllerince eglendi. Sehit annelerinin de eslik ettigi etkinlik sonunda çocuklara dondurma ikram edildi.

Alpedo - Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu, sehit ailelerinin her zaman yanlarinda olduklarini belirterek, geçirdigi hastalik sürecinde sehit çocuklari ve ailelerinin dualari ile yeniden ayaga kalktigini ifade etti.

Kervancioglu, “Sehitlerimizin aileleri ve çocuklari ile lunaparkta bulustuk. Tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu çocuklarimiz bizlere emanet ve onlara sahip çikmak için her zaman var gücümüz ile beraber olmaya devam edecegim” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Sube Baskani Yunus Karaman ise “Bu topraklari bize vatan yapan canlarini bize feda eden sehit çocuklarimiz da hepimize emanet. Bu emanetlere Sami Kervancioglu hep sahip çikti tesekkür ederiz” diye konustu.

Sehit Nurettin Ademoglu’nun esi Feride Ademoglu ise “Sami dedemize çok tesekkür ederiz. Çocuklarimizi bir araya getirdi ve çocuklarimiz da çok mutlu” dedi.

Kaynak: İHA