Modaci Andiç'tan Örnek Davranis

Türkiye’de yaptigi bir birinden güzel ve anlamli defilelerle isminden söz ettiren ünlü modaci Cafer Andiç, magazin dünyasinda örnek bir çalismaya imza atmak için kollari sivadi. Andiç, kimsesiz çocuklar, dogum sendromu, epilepsi hastasi 50 kiz çocugu için defile yapmaya hazirlaniyor.

Modaci Andiç'tan Örnek Davranis
Ünlü modaci Cafer Andiç, Türkiye’nin en iyi mankenleri ile birlikte özel tasarim kiyafetleriyle kiz çocuklarini podyumda yürütecegini ve böylelikle dikkatleri bu kizlarin üzerine çekeceklerini söyledi.

Titizlikle üzerinde çalistigi özel bir etkinlik yapacaklarini dile getiren Andiç, hayatinin en anlamli defilelerinden birini yapacagini ifade etti.



“Bu alanda son defilemi yapacagim”

Uzun zamandir tekstil ve moda alaninda çok büyük islere imza attigini kaydeden Cafer Andiç, daha önce yaptigi defilelerle Türkiye’de ilkleri gerçeklestirdigini, simdi ise Avrupa’da bir ilki gerçeklestirmenin heyecani içinde oldugunu açikladi.

Andiç, “Son finalimi de yapip bir daha bu alanda defile yapmak istemiyorum. Finalimi de kimsesiz çocuklar, dogum sendromlu çocuklar ve epilepsi hastasi çocuklar için yapacagim. Anlamli bir defile olacak, gerçekten üst düzey daha önce duyulmamis bir defileye imza atacagim” dedi.

Defilenin açik alanda, deniz manzarali, kalografi üst düzeyde olacagini ifade eden Andiç, mor ve turkuaz podyumunda açik alanda seçkin davetli listesi ile bir görsel sov izletecegini dile getirdi.
Kaynak: İHA