Feci Kaza Kamerada

Kahramanmaras’ta 3 kisinin yaralandigi kazada, bir otomobilin taklalar atarak önce aydinlatma diregine, ardindan seyir halindeki otobüse ve son olarak bir otomobile çarpma ani güvenlik kamerasinca görüntülendi.

Feci Kaza Kamerada
Kaza dün aksam saatlerinde Onikisubat ilçesi Sekerdere Bulvarinda meydana geldi. Muhammed H. (21) idaresindeki 46 AFS 812 plakali otomobil, bulvar üzerinde yokus asagi inerken direk direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki aydinlatma diregine, daha sonra yolun karsisindaki Tugay Ö. idaresindeki 46 H 0382 plakali halk otobüsüne son olarak da Abdulaziz Ö. (25) idaresindeki 43 RL 206 plakali otomobile çarpti.

Kazada otomobil sürücüleri yolcu konumunda bulunan Levent Ö. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Araçlarda sikisan yaralilar, itfaiye ekiplerince çikarildi. Saglik ekiplerince çevredeki hastanelere kaldirilan yaralilardan Muhammed Seyh H. ve Abdulaziz Ö’nün saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Kaza ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasinca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve araçlara çarparak durdugu görüldü.

Kaynak: İHA