Fadiloglu, Muhtarlari Bilgilendirdi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, yürüttükleri çalismalarla ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulundu. Baskan Fadiloglu muhtarlarla, çesitli konulari istisare ederek, çözüm odakli çalismalarini sürdüreceklerini vurguladi.

Fadiloglu, Muhtarlari Bilgilendirdi
Sehitkamil Muhtarlar Toplantisi, Gaziantep Valisi Davut Gül baskanliginda düzenlendi.

Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantiya, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Sehitkamil Kaymakami Ömer Kalayli, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hidayet Arikan, Gaziantep Il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug, Gaziantep Il Milli Egitim Müdürü Yasin Tepe, Gaziantep Il Müftüsü Hüseyin Hazirlar, Sehitkamil Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Yagci, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskan vekili Latif Karadag, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcilari Murat Özgüler, Serkan Özatici, kurum müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar katildilar.

Toplanti 1 dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ve Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, katilimcilara hizmetlerini anlatan birer sunum yapti.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, açiklamalarina ilçeye kazandirilan yeni yasam alanlarini anlatarak basladi.

Ilçe merkezine ve kirsal mahallelere yapilan sosyal tesislerin son durumuna iliskin bilgi veren Baskan Ridvan Fadiloglu, yapilan parklarla da ilgili bilgilendirmede bulundu. Kirsal mahallelere yönelik uygulama imar planlari ile ilgili açiklamasinin ardindan arazi yollari konusundaki son durumu aktaran Fadiloglu, ilçe merkezine yapilan, gençlik kütüphaneleri, pazar yerleri ve ticaret merkezleriyle ilgili çalismalari anlatti. D.T. Sehitkamil Sahnesi projesinin son asamasiyla ilgili açiklama yapan Fadiloglu, kentsel dönüsüm ve konut projeleri ile ilgili açiklamalarinin ardindan yol genisletme, asfalt ve kilittasi çalismalariyla ilgili bilgi verdi. Geri dönüsüm projelerine bagli kazanimlari anlatan Fadiloglu, sosyal belediyecilik çerçevesinde sunulan hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Baskan Ridvan Fadiloglu, sunumunun son bölümünde ise spor alanindaki faaliyetler ve elde edilen basarilarla ilgili açiklama yapti.

“Baskanimizin anlattiklarinda gerçekten eksik var, fazla yok”

Sunumun ardindan kisa bir konusma yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Ben, Ridvan Baskanimiza yaptigi hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Ridvan Baskanimizin anlattiklarinda gerçekten eksik var, fazla yok. Eksik oldugunu nerden anliyoruz, en basiti geçtigimiz yil pandemi döneminde uzaktan egitime destek için 10 bin adet tablet hediye etti. Birlikte Is Bankasi yayinlari çerçevesinde kütüphanelerimize kitap desteginde bulundu. Gaziantep’te, Sehitkamil’de, her gün güzel isler yapiliyor. Bu anlamda Baskanimiza bir kez daha tesekkür ediyorum. Burada da kurumlarin birlikte hareket etmesi, Büyüksehir Belediyesinin ilçelere önderlik yapmasi çok çok önemlidir. Bugün de toplantimiza muhtarlarimizi dinlemek istiyoruz. Mahallelerinizle ilgili sikintilari bizlere anlatirsaniz, ilgili kurumumuz ile sorunlari çözmeye hep birlikte çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarin ardindan, Kadina siddet, metruk binalarin yikimi, uyusturucuyla mücadele gibi konular ele alindi. Muhtarlari mahalleleriyle ilgili sorunlari dinlenerek, bilgi alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA