ADIMEK Ögrencilerinden Kapanis Programi

Yaz tatilini Adiyaman Belediyesi Meslek Edindirme Kursulari (ADIMEK)’nda Kur-an’i Kerim egitimi alarak degerlendiren 100 ögrenci, sezonu muhtesem bir törenle kapatti.

ADIMEK Ögrencilerinden Kapanis Programi
Minik ögrencilerin yaz tatilini verimli bir sekilde degerlendirebilmesi için Adiyaman Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari (ADIMEK) tarafindan hizmet veren Kur-an’i Kerim kurslarinda 3 ay boyunca egitim gören minikler, düzenlenen kapanis töreniyle kursu tamamladi.

Kur-an’i Kerim kursunda egitim gören ve büyük çogunlugu Kur’an-i Kerim’e geçerek sezonu tamamlayan ögrenciler için Adiyaman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen kapanis törenine Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Il Müftüsü Mehmet Tastan, AK Parti Kadin Kollari Baskani Saliha Diler ile veliler ve çok sayida vatandas katildi.

Oldukça renkli geçen programda sahneye çikan Belediye Baskani Süleyman Kilinç, emegi geçenlere tesekkür ederek, "Bu yil çocuklarimizin yaz tatilini en verimli sekilde geçirmelerini saglamak için belediyemiz koordinatörlügünde meslek edindirme kurslarimiz bünyesinde Kur-an’i Kerim kursu açtik. Bugün bu kursumuzdan mezun olmaya hak kazanan 100 tane çocugumuz için buradayiz. Bu kurslarin açilmasinda emegi olan herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Baskan Kilinç’in konusmasinin ardindan sahneye çikan minikler birbirinden güzel gösterilerini davetliler için sergiledi. Gösterilerin ardindan Baskan Kilinç ile Il Müftüsü Tastan ögrencilere belgelerini takdim etti.
Kaynak: İHA