DENIB, Misir Ticaret Heyeti Programinda Yerini Aldi

DENIZLI – Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) Baskani Hüseyin Memisoglu baskanligindaki heyet, Ticaret Bakanligi ve TIM isbirligine geçeklesen Misir Ticaret Heyeti görüsmelerinde yerini aldi.

DENIB, Misir Ticaret Heyeti Programinda Yerini Aldi


Ticaret Bakanligi koordinasyonu ve Türkiye Ihracatçilar Meclisi organizasyonunda 22-24 Agustos 2022 tarihler arasinda devam edecek Misir Ticaret Heyeti programi düzenleniyor. Heyet görüsmelerine DENIB Baskani Hüseyin Memisoglu ve DENIB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Selim Yaymanoglu katilim sagliyor.

Misir Ticaret Heyeti programi hakkindaki görüslerini aktaran DENIB Baskani Hüseyin Memisoglu, sunlari söyledi:

“Türkiye Ihracatçilar Meclisi’nden 52 kisilik bir heyetle buradayiz. Misir bizim için önemli bir ülke konumunda. 2007 senesinde imzalanmis olan serbest ticaret anlasmasindan sonra birçok firmamiz özellikle tekstil sektörü basta olmak üzere serbest bölgelerde yatirim yapti. 2013’ten sonra aramizdaki siyasi problemler nedeniyle ticaret sekteye ugrasa bugün itibariyle ticaret dengelenmis durumda. Fakat ihracat noktasinda iyilesme sürecindeyiz. Bugün 52 kisilik heyetle buradayiz. Umarim bu ziyaret oradaki iliskilerin tekrar gelismesini katki saglayacaktir.”
Kaynak: İHA