Bos Daire Alevlere Teslim Oldu
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 5 katli bir binanin ikinci kati alevlere teslim oldu. Yangin, itfaiye ekiplerinin çalismalari sonrasinda söndürüldü.

Yangin, Beylikbagi Mahallesi 309 Sokak’ta bulunan 5 katli binanin ikinci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, bos oldugu ögrenilen daireye sigara izmariti atilmasiyla birlikte yangin çikti. Daireden yükselen alevleri gören vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri, alevleri söndürebilmek için çalisma baslatti. Ekiplerin yogun çalismalarinin ardindan yangin kisa sürede kontrol altina alinarak söndürüldü. Yanginla ilgili inceleme baslatildi.
“Can kaybimiz yok, sevindirici tarafi bu”
Yangin haberini alir almaz bölgeye gelerek ekiplere yardimci olan Ulus Mahalle Muhtari Hüseyin Akin, “Bos olan dairenin üst katinda oturan vatandaslar var. Onlar balkonda sigara içiyorlar, asagiya atiyorlar. Ates oradan basliyor. Can kaybimiz yok, sevindirici tarafi bu. Mal kaybimiz da yok sayilir. Itfaiyemiz, emniyetimiz olay yerinde, devletimiz su anda görevi basinda. Yangin ilk çiktiginda hemen 110’u aradik. 5 dakika içinde olay yerine müdahale edildi. Korkulacak bir sey yok. Daire bostu, burada yasayan amca ölmüstü, hanimi da öldü. Burasi kullanilmiyordu. Üst katlarda oturanlar var” dedi.
