Bilecik'te Kaybolan Çocuk Sakarya'da Bulundu

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kaybolan 9 yasindaki Efe Fedai Yildirim Sakarya otogarinda bulundu.

Bilecik'te Kaybolan Çocuk Sakarya'da Bulundu
9 yasindaki Efe, Inönü Mahallesi’ndeki evinin bulundugu bölgede kayboldu. Çocuga ulasamayan yakinlari, 112 Acil Çagri Merkezinden yardim istedi.

Bölgede AFAD, Jandarma, polis ve zabita ekipleri tarafindan arama çalismasina baslandi.

Arama çalismalarindan sonuç alinamayinca belediye hoparlöründen ve camilerden anons yapilarak herkesin evinin bahçesine ve yakinlarina bakmasi istendi. Bunun üzerine ilçede vatandaslar sokaga döküldü 9 yasindaki efeyi aramaya basladilar. Saatler ilerledikçe tam umutlar tükenmek üzereyken Sakarya Emniyet Müdürlügünden sevindirici haber geldi. Efe, Sakarya otogarinda yalniz dolasirken polisin dikkatini çekmesi üzerine polislerin ellerindeki fotografa baktiklarinda Bilecik Ili, Osmaneli Ilçesinden Efe Fedai Yildirim oldugunu tespit ettiler. Polisler Efe’yi alarak ailesini aradilar ve fotograf göndererek teyit almalari üzerine ailesi ve Osmaneli halki rahat bir nefes aldi. Efe, Sakarya Emniyet müdürlügü ekipleri tarafindan ilerleyen saatlerde ailesine teslim edilecek. Efenin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, küçük Efe’nin bulundugunu belediye oparlöründen Osmaneli halkina duyurdu ve bu duyarli davranislarindan dolayi Osmaneli halkina AFAD, Jandarma, polis ve zabita ekiplerine de tesekkür etti.
Kaynak: İHA