TGK'den Bassagligi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Baskani Nuri Kolayli, Gaziantep’te yolcu otobüsü ve bir ambulansin da karistigi kazada yasamini yitiren 2’si Ihlas Haber Ajansi muhabiri 15 kisinin ölümüyle ilgili taziye mesaji yayinladi.

TGK'den Bassagligi
Mesajinda kaza haberini büyük üzüntüyle haber aldigini ifade eden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Baskani ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Nuri Kolayli, "Gaziantep’te meydana gelen ve ülkemizi yasa bogan trafik kazasinda, kazazedelere yardim etmek ve görevlerini yapmak için bölgede bulunan 2 Ihlas Haber Ajansi çalisaninin yasamini yitirmesi medya camiasinda büyük üzüntüye sebep oldu.

Kazada yasamini yitiren Ihlas Haber Ajansi çalisani meslektaslarimiz basin sehitlerimiz Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanriöver’e, 3 itfaiye personeline, 2 saglik personeline ve vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine ve mesai arkadaslarina sabir diliyorum. Yaralilara da acil sifalar diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA