Karacabey'e Yatirim Furyasi

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, ilçede Bursa Büyüksehir Belediyesi marifetiyle yapimina baslanan çalismalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Karacabey'e Yatirim Furyasi
Özkan, yeni itfaiye merkezi ile gasilhane insaatini ziyaret ederek teknik personelden bilgi alirken, yatirimlari ‘Büyüksehirden Karacabey’e yatirim furyasi” basligiyla duyurdu. Özkan, “Ilçede defin islemleriyle alakali basarili bir süreç yürütüyoruz. Birçok yerde ücretli olan bu defin islemleri, ilçemizde ücretsiz olarak karsilaniyor. Bu nokta ekiplerimizin bu çalismasinda tek eksigi bir gasilhaneydi. Bursa Büyüksehir Belediyesi ile bu eksikligi gideriyoruz ve kisa sürede insaatin tamamlanmasi için gün sayiyoruz” dedi.

Özkan’in bir diger duragi ise yeni itfaiye binasi insaati oldu. Su anda Karacabey Belediyesi Yerleskesinde uzun zamandir hizmet veren Itfaiye Merkezi, Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan insaati tamamlandiktan sonra AFAD’in oldugu alanda faaliyetine devam edecek. Özkan burada yaptigi açiklamada ise “Ilçemizde uzun zamandir faaliyetini Yerleskede sürdüren itfaiye merkezi, günümüz sartlarinda bina olarak yeterli gelmiyordu. Böylelikle yeni yer arayisina baslamistik. Hem ulasim hem de alan konusunda en uygun yer olarak AFAD’in oldugu bölgede karar kilip, bu konuyu Büyüksehir ile istisare ediyorduk. Nihayetinde Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’in talimatiyla, ilçemizde itfaiye merkezimizin insaati da baslamis oldu. Insaati basladiktan sonra müteahhit firmanin çekilmesiyle bir süre bekleyen kültür merkezi insaatimizda da çalismalar geçtigimiz günlerde yeniden basladi.

Altyapi çalismalari zaten devam ediyordu. Tüm bunlara itfaiye, kültür merkezi ve gasilhane de eklenince, ilçemiz önemli kazanimlar elde etmis olacak. Ben bu dogrultuda Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a, ilçe halki adina da sükranlarimi yineliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA