Ahir Yangininda Inanilmaz Kurtulus

Bursa’nin Inegöl ilçesinde bulunan ahir alev alev yandi. Yanginda 6 büyükbas hayvan telef olurken, sadece 10 gün önce dünyaya gelen kahve isimli buzagi kurtarildi.

Ahir Yangininda Inanilmaz Kurtulus
Yangin saat 21.30 siralarinda Alibeyköy Mahallesinde büyükbas hayvan ahiri ve samanliginda meydana geldi. Yusuf Gültekin’e ait 7 büyükbas hayvanin bulundugu ahirin bitisigindeki samanlikta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin kisa sürede büyüdü. Alevler ahira da siçradi. Yangini gören Gültekin, ahira girerek ekmek teknesi olan büyükbas hayvanlari kurtarmaya çalissa da sadece 10 gün önce dünyaya gelen Kahve ismindeki buzagiyi kurtarabildi. Yangin yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler alevlere müdahale ederek 1 saatte söndürdüler. Yangin sonucu 6 büyükbas hayvan telef olurken, ahir ve samanlik kullanilamaz hale geldi.

Annesiz kaldi

Yanginda annesi telef olan buzagi, vatandaslarin parmaklarini emdi. Buzagiyi görenler, duygulu anlar yasadi. Yangin sonucu Gültekin ailesi, issiz kaldi. Yetkililerin aileye yardim etmesi bekleniyor.

Yanginin çikis nedeni arastiriliyor.
Kaynak: İHA