Korkuteli'de Asure Dagitimi

Antalya’nin Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi Baskani Hasan Ekinci ve esnaflarin destekleri ile vatandaslara asure ikraminda bulunuldu.

Korkuteli'de Asure Dagitimi


Birliktelik, bolluk ve bereketin simgesi olan asure günü çerçevesinde Islam cografyasinin tümünde oldugu gibi Korkuteli’de de asure etkinlikleri sürüyor. Hasan Ekinci ve esnaflarinda destekleri ile vatandasa asure ikraminda bulunuldu. Ekinci, tarafindan ikram edilen asure etkinligine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

“Sanayi Benim Ailem"

Birligin, beraberligin, paylasmanin ne kadar önemli oldugunu, asureyi hep beraber kaynatip hep beraber yemenin tadinin ne kadar farkli oldugunu söyleyen Hasan Ekinci, “Muharrem ayi Korkuteli’mize, sanayi esnafina, Türkiye’mize ve tüm Islam Alemi’ne hayirlar, bereketler getirsin. Esnaflarimiz da destekleri ile asure etkinligi düzenledik. Bu mübarek ayda da ailecek asuremizi kaynatip, paylastik. Allah seneye de yapmak nasip etsin” dedi.

Asure etkinligine Korkuteli Belediye baskani Ömer Niyazi Islek, Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, ilçedeki siyasi ilçe baskanlari ve yöneticileri, oda baskanlari ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA