Bakan Kirisci, Dalindan Badem Topladi

Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Menemen ilçesindeki meyve bahçesinde dalindan badem topladi.

Bakan Kirisci, Dalindan Badem Topladi
28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskani Binali Yildirim ve Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Izmir programi çerçevesinde Aliaga’da Simsek Ailesi’nin yaptirdigi Haci Tahir Simsek Camii’nin açilisina katildi.

Bakan Kirisci, caminin hayirli olmasini dileyerek Simsek Ailesi’ne tesekkür etti. Binali Yildirim ise, “Rabbim hayrinizi kabul etsin. Insanoglu odur ki bu dünyada biraka bir eser, eserinin olmadigi yerde yeller eser. Insan ölümünden sonra amel defterinin açik kaldigi üç tane alan var. Eser birakmak, ilim tahsil etmek ve hayirli evlatlar yetistirmek. Rabbim hayrinizi kabul etsin" dedi.

Cami açilisina; AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, AK Parti Izmir milletvekilleri, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar,

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan ve vatandaslar katildi.

Bakan Kirisci, cami açilisinin ardindan Menemen ilçesi Ignedere köyündeki meyve bahçesinde üreticilerle bir araya geldi. Üreticilerle sohbet eden Bakan Kirisci, badem agacindan badem topladi. Bakan Kirisci daha sonra köy kahvesinde vatandaslarla çay içerek sohbet etti. Bakan Kirisci’nin son duragi ise Menemen Belediye Baskanligi oldu.
Kaynak: İHA