Tütüncü'den Karsiyaka Ve Emek'e 4 Müjde

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Karsiyaka’ya anaokul, ilkokul ve kapali pazar, Emek Mahallesine de kapali pazar olmak üzere toplamda 4 yatirim müjdesi verdi.

Tütüncü'den Karsiyaka Ve Emek'e 4 Müjde
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, ilçenin 68 mahallesini karis karis geziyor. Mahallelerdeki çalismalari yerinde inceleyen Baskan Tütüncü, gittigi her mahallenin muhtarini da makaminda ziyaret ediyor. Karsiyaka Mahalle Muhtari Recep Sabir ve Emek Mahalle Muhtari Süleyman Kabaagaç’i da ziyaret eden Baskan Tütüncü, iki mahalleye müjde verdi. Muhtarlarin istek ve taleplerini de dinleyen Baskan Tütüncü, ziyaretlerin ardindan yatirimlarla ilgili açiklama yapti.

Sevgi ve hizmetlerimizle Kepez’deyiz

Ilçedeki çalismalari her hafta beraberindeki heyetle incelediklerini belirten Baskan Tütüncü, “Bu hafta da Karsiyaka ve Emek Mahallelerini gezdik. Bizim mahallelerimize her gidisimiz, hemsehrilerimizle her kucaklasmamiz ayni zamanda onlara da bir müjde olarak geri dönüyor. Çünkü biz gittigimiz her yere sevgimizle gidiyoruz. Ama mutlaka hizmetlerimizle yanimizda oluyor. Bir yandan hizmetlerin yapildigi diger yandan da sevginin, kardesligin, dostlugun en güzel örneklerinin yasandigi bir yer Kepez Kepez Belediyesi de bu iki unsura ayni anda kiymet veren bir belediyedir” dedi.

Anaokul, ilkokul, kapali pazarlar

Karsiyaka Mahallesine 3 müjde ile gittiklerini dile getiren Baskan Tütüncü, “Bu müjdelerimiz; Anaokul, ilkokul ve kapali semt pazari yapimi oldu. Emek Mahallemize de yine kapali semt pazari müjdesi verdik. Müjdelerimiz hayirli ugurlu olsun. Büyük hayaller kuran, o hayalleri gerçeklestirmek için özveriyle gece gündüz çalisan bir ekip var. O ekip çalistikça Kepez çok daha güzel oluyor” diye konustu.

Kaynak: İHA