Çameli'nde Festival Programi Açiklandi

Çameli Belediyesi’nin 24 Agustos Çarsamba günü saat 16:30’da baslayacak olan ‘Uluslararasi Kültür, Turizm, Tarim Ve Doga Sporlari Festivali’ programi belli oldu.

Çameli'nde Festival Programi Açiklandi


Bu Yil 24 Agustos -27 Agustos Tarihleri arasinda yapilacak olan Çameli Belediyesi ‘8. Uluslararasi Kültür, Turizm, Tarim Ve Doga Sporlari Festivali’ Çameli Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesecek.28 Agustos - 03 Eylül 2022 tarihleri arasinda Yaylacik Dagi pisti, adrenalin tutkunu misafirlerini agirlayacak.

24 Agustos ‘ta baslayacak olan Festival Programi saat 16:30 ‘da Mehteran Gösterisi, Kortej Yürüyüsüyle devam edecek. Çameli Halk Oyunlari, Çameli Resim Sergisi ( Hayri Dev Kültür Merkezi ) Saat 21:00’de Hayati Inanç ile söylesi ile sürecek. 25 Agustos’ta Çameli Tas Konaklar ’da Yöresel Yemek Yarismasi, O Ses Çameli Amatör Ses Yarismasi, Yöresel Sanatçilar Konseri, Atakan Metin ve Orkestra Konseri Ses Türkiye Ismail Yilmaz Konseri, 26 Agustos Cuma Günü En Iyi Buzagi Yetistiricisi, En Iyi Domates ve Fasulye Yetistiricisi Yarismasi, minder Güresleri, Yöresel Sanatçilar Konseri, Kolpa Konseri 27 Agustos Cumartesi Günü Bisiklet Turu, Yürüyüs ( Elmali Mahallesi ) Balik Ekmek Senligi, Çameli Elmali Bezi ile Çameli ilimi Sergisi ve Atölye Gezisi, Festival Ödülleri Töreni ve Elif Buse Konseri ile son bulacak.

Baskan Arslan’dan davet

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, tüm vatandaslari davet ederek, “Çameli Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz bölgemizin zenginliklerini ülke genelindeki hemserilerimizle paylasmak ve turizm potansiyelimizi arttirmaktir. Ayrica, halkimizla bir araya gelmek, hemserilerimizin kaynasmasina vesile olmak, kültürümüzü birlikte yasamak, yasatmak ve gelecek nesillere aktarmak da hedeflerimiz arasinda yer aliyor. Festivalde 7’den 77’ye her vatandas için çesitli etkinliklerin yer aldigi bu yil da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer aliyor” dedi.



Öte yandan, festivalin yamaç parasüte ile birlikte 11 gün sürecegi belirtildi.
Kaynak: İHA