Baskan Asgin'dan Belediye Isçilerine Müjde
Hak-Is Konfederasyonu Hizmet-Is Sendikasi ile Çorum Belediyesi arasinda devam eden ücret iyilestirme görüsmeleri tamamlandi.

“Toplu sözlesme dönemine 4 ay gibi bir süre kalmis olmasina ragmen bu süreyi bekleyelim Ocak ayinda masaya oturalim diyemezdik” diyen Baskan Asgin, “Çünkü biz mesai arkadaslarimizin samimiyetine ve gayretine sahit oluyoruz. Sendikamizla oturduk ve çok kisa bir süre içerisinde de neticeye vardik. Personel sirketimizde çalisan yaklasik bin 500 kardesimize bu 4 ay için Eylül ve Kasim ayinda ödeme yapmak üzere toplam 4 bin 500 TL iyilestirme yapma karari aldik. Hayirli, ugurlu olsun” dedi.
Baskan Asgin, ayrica personel sirketi disinda belediye bünyesinde çalisan yaklasik 80 kadrolu isçiye de ekim ayi içerisinde bin 500 TL ödeme yapilacagini açikladi.
Hizmet-Is Sendikasi Çorum Sube Baskani Mustafa Köroglu da, “Emegi geçen basta Belediye Baskanimiza, baskan yardimcilarimiza ve personel müdürümüze tesekkür ediyorum” diye konustu.
