30 Yilda 250 Binin Üzerinde Dusakabin Ürettiler

Bursa’da 30 yila dayanan tecrübesiyle, 250 binin üzerinde dusakabin üretimi gerçeklestiren Likya Dusakabin, Türkiye’nin her bölgesinde vatandaslarin hayatina konfor katmaya devam ediyor.

30 Yilda 250 Binin Üzerinde Dusakabin Ürettiler
Likya Dusakabin Yönetim Kurulu Baskani Recep Turan, “Eski zamanlara kiyasla banyo, ev tasarimlarinda önemsenmeyen bir konumdaydi. Ancak zamanla insanlarin kendilerine verdigi degerle birlikte, kendilerine ayirdigi zamanin süresi ve kalitesi artti. Banyolar günümüzde ise evlerin niteligi ve kalitesini etkileyen en önemli unsur haline geldi. Evlerin en önemli parçasi haline gelen banyolar artik en az ev dekorasyonuna gösterilen önem kadar degerli bir konumda. Bir evin derli toplu olmasi, temiz ve sik görünen bir banyosu ev sahibinin karakteri hakkinda bile yorumda rahatlikla bulunabilirsiniz. Her evin tarzina uygun, bireylerin hayatlarini kolaylastiran ve yasam kalitesini artiran tasarimlarimiz ve yaklasimlarimiz ile sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz” dedi.

Banyo tasarimi ve dusakabin seçiminin neden önemli olduguna dair açiklamalarda bulunan Recep Turan, “Günümüz kosullarinda ve yogun çalisma temposunda insanlarin günün yorgunlugunu atabilecegi ve stresten uzaklasabilecegi yer olan banyolar çok kiymetli ve degerli. Banyo tasarimi evlerimize gelen misafirlere göstermekten ibaret degil, kendimiz için yaptigimiz bir iyiliktir. Temel ihtiyaçlarimizi giderdigimiz alanlarin tasarimi, kullanilan renkler ve uyum psikolojik açidan kisilerin mutlulugunu olumlu veya olumsuz yönde etkilemektedir. Kisisel tercihlerimizi yansitan konforlu bir banyo ve dusakabin tasarimi motivasyonumuzu dogrudan etkiler. Bu manada banyolari banyo yapan dusakabin seçimleri kisinin ihtiyaçlarina uygun olarak tasarlanarak mevcut alan verimliligi gözetilmelidir. Yanlis tercihlerle dizayn edilen banyolar, kullanissiz ve dayaniksiz dusakabinler kisilerin hayat kalitesini dogrudan etkiliyor” diye konustu.

Sektörde birçok degisim ve yeniligin öncüsü olduklarini belirten Turan, Türkiye geneli birçok bölgede tercih edildiklerini ifade ettigi konusmasina söyle devam etti, “1990’li yillarda Türkiye’de dusakabin yok denecek kadar az evde vardi. Bursa’da 1994’lü yillarda bu ise basladigimizda dusakabin halk tarafindan az biliniyor ve elit bir kesim tarafindan tercih ediliyordu. Her vatandasimizin bu rahatliga ve konfora ulasmasi bizim en büyük hayalimizdi. Her geçen gün üretim kapasitemizi ve ürün çesitligimizi artirdik. Bugün baktigimizda ise Ege Bölgesinde, Akdeniz’de, Karadeniz’de, Iç Anadolu ve Marmara Bölgesi’nde bayiliklerimiz yer aliyor. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde tasarlayip ürettigimiz ürünler tercih ediliyor. Banyo bir bütün ve bu bütünün en önemli parçasi süphesiz dusakabin. Insaat malzemeleri tedarigi saglayan, mobilya ve dekorasyon hizmeti sunan, magaza zincirleri olan isletmelere, insaat sirketlerine hizmet veriyoruz. 200’den fazla noktada ürünlerimiz yer aliyor.” Ifadelerini kullandi.

Likya Dusakabinin ilk günden bu yana üretici olduguna vurgu yapan Turan, söyle devam etti;

“Hep üretici olduk. Müsteri portföyümüz her geçen gün artmakla birlikle; proje bazli islerde çok etkin rol oynuyoruz. Parekende agimiz da ayni sekilde genisliyor. Tüm dusakabin modelleri ve çesitlerin ana ürünlerimizi olusturuyor. Bunu yani sira Jakuzi, küvet, dus teknesi ve özel Spa ürünleri elimizde mevcut olmakla birlikte istenilen ölçü ve modellerde, istege göre üretim ve tasarim yapabiliyoruz. Dusakabin ve dusakabin ile baglantisi olan tüm ürünleri; okullar, oteller, insaat projeleri, kamu kurum ve kuruluslari basta olmak üzere birçok noktada tercih ediliyoruz.”

Her firmanin mesleki bir bakis açisi oldugunu aktaran Turan, “Ürettigimiz tasarimlardan keyif aliyoruz. Tasarimlarimizi piyasa ile de paylastik. Bu tasarimlari çok sayida firma da tüketicilerle bulusturdu. Fayda saglayacak tüm ürünlerimizin sürdürülebilir olmasi ve talep edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Araç filomuz ve çalisan personel sayimizla sektördeki tecrübemizi en dogru sekilde aktarmaya özen gösteriyoruz. Türkiye geneli her yerde iç ve dis servis agimiz ile hizmet veriyoruz. Yurtdisi baglantili çalismalarimiz da oluyor” dedi.

Kaynak: İHA