Sancaktepe Belediyesinden Asure Ikrami

Sancaktepe’de Muharrem ayi dolayisiyla ilçenin dört farkli noktasinda vatandaslara asure ikram edildi. Sancaktepe Belediyesi tarafindan düzenlenen organizasyona Baskan Seyma Dögücü de katilarak vatandaslara asure ikraminda bulundu.

Sancaktepe Belediyesinden Asure Ikrami
Sancaktepe Belediyesi tarafindan Muharrem ayi dolayisiyla 3 farkli noktada ve Ilhan Varank Egitim ve Arastirma Hastanesi önünde vatandaslara asure ikraminda bulunuldu. Asure dagitimi için kurulan stantlara binlerce vatandas ugrarken düzenlenen organizasyona, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü de katilarak vatandaslarla bir araya gelip asure dagitti.



“Insallah Rabbim bu güzel günler hürmetine ülkemize, milletimize birlik, düzenlilik ve bereket versin”

Muharrem ayi mesajinda birlik ve beraberlige dikkat çeken Sancaktepe Belediye baskani Seyma Dögücü, "Ilçemizin 3 meydaninda, asure dagitimi yapiyoruz. Bu Muharrem ayinin mübarek günlerinde asuremizi ilçemizdeki vatandaslarimizla bulusturuyoruz. Ilçemizin 3 meydaninda yaptigimiz asure dagitimini Ilhan Varank Egitim Arastirma Hastanemizde Bashekim hocamizla beraber burada hasta yakinlarimizi da unutmadik. Onlarin dualarini almak için hasta yakinlarina da asure dagitimimizi yapiyoruz. Insallah Rabbim bu güzel günler hürmetine ülkemize, milletimize birlik, düzenlilik ve bereket versin diyoruz. Bu mübarek günlerin bereketinden de feyzinden de yararlanmayi nasip etsin" dedi.



“Asure bolluk ve bereketin simgesidir”

Sancaktepe Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Egitim Arastirma Hastanesi Bashekimi Alpaslan Tanoglu, "Asure, kendisi zaten birlikteligin, beraberligin, dayanismanin bir simgesi, ayni zamanda bolluk ve bereketin de bir simgesidir. Bu güzel günlerde böyle bir faaliyet yaptiklari için öncelikli olarak Sayin Baskanimiza ve Sancaktepe Belediyesi’ne tesekkürlerimizi sunuyoruz. Çünkü böyle bir faaliyet iste bu güzel günleri hatirlayip dostlugumuzun, kardesligimizin, birlikteligimizin tekrar gönüllerde, akillarda, vicdanlarda canlanmasini sagliyor" diye konustu.

Özlem Gözüm isimli vatandas ise, “Allah razi olsun. Çok canim çekiyordu, hastam var. Normalde yapacaktim ama kismet burayaymis. Yapanlardan, emek verenlerden Allah razi olsun. Allah hayirlarini kabul etsin" dedi.

Kaynak: İHA